Om kakene våre

Kafe Aunegården er det Helene Karoline som styrer. Helene er utdannet konditor og har lang fartstid i faget. Hun gikk i lære under Trygve Pedersen ved Holmenkollen bakeri og tilbrakte flere år som konditor ved den velkjente kafe Rustic m`amon i Paris. Her lærte hun kunsten med å lage de vakreste kaker, og til kaffen kan man nyte smaksprøver av flere av Helens mesterverker. Hennes bakverk er viden kjent i Tromsø, og daglig serverer hun og staben de nydeligste brød og kaker til Tromsøs befolkning. Man kan selvsagt også bestille hele kaker fra Helene og resten av gjengen på Kafe Aunegården. Nedenfor vil du finne informasjon om noen av våre mest populære kaker, men vi mottar selvsagt bestillinger på andre kaker, og Helene og de ansatte elsker en utfordring. Her er det kun fantasien som setter begrensninger. Eller som skiltet over døren sier, “Det utroligste klarer vi mens du venter. Miraklene tar litt lengre”

Kremkake med marsipanlokk

En klassiker som passer alle anledninger. En luftig sukkerbunn fyllt med vaniljekrem og jordbær eller bringebær. Pyntet med marsipanroser. Denne kaken kan også bestilles med ulike fyll etter eget ønske.

Hawaii/Jordbærkake

Jordbærkaken er laget på sukkerbunn og fylles med vaniljekrem og jordbær. Toppes med friske jordbær og gele. Hawaii-kaken fylles med vaniljekrem, jordbær, kiwi og banan. Kakene kan bestilles med mandelbunn eller sukkerbunn.

Keiser Willhelm

Sjokolade- og whiskykrem på mandel og sukkerbunn. Toppes med sjokolade og marengs. En kake for de voksne og en av våre absolutt bestselgere når det er tid for farsdag.

Tropisk aroma

Tropisk aroma er et herlig barndomsminne for mange. Tropisk aroma er selv i dag Norges mest solgte sjokoladekake og en tidløs favoritt blant liten og stor. En sjokoladekake krydret med muskatnøtt og kanel, gir en salig blandning av smak. En søt sjokoladeglasur med en udefinerbar smak av kaffe pakker det hele inn.

Fotokaka

En smakfull og tradisjonell marsipankake med valgfritt fyll. Våre fotokaker lages som en tradisjonell marsipankake med lokk hvor vi kan trykke på bedriftens logo, et bilde av jubilanten eller et koselig familieminne. Igjen, her er det bare fantasien som setter grenser.

Bringebærdrøm

Sukkerbrød toppet med en syrlig og frisk bringebærfromasj, toppet med sjokoladeganasj. En av kafeens mest solgte kaker til enhver anledning. Elsket av både voksne og barn.

Bryllupskake

Våre konditorer elsker en utfordring, og det blir sjelden mer utfordrende enn en bryllupskake. Ta kontakt for å skreddersy nettopp din bryllupskake. Vi har laget bryllupskaker i mange år og synes det er hyggelig å kunne tilby noe mer enn et lite utvalg standardiserte kaker. Kontakt oss så avtaler vi et møte slik at vi sammen kan komme fram til hvordan den perfekte bryllupskaken til akkurat deres bryllup skal se ut og smake. Vi har mange forslag til smak og utseende og følger gjerne sesong når det gjelder råvarer.

Bruk kommentarfeltet ved bestilling av kaker å skrive hvordan du ønsker kaken pyntet. Dåp? Konfirmasjon? Bursdag? Firmapresentasjon?  Bruk også feltet til å skrive eventuell tekst du ønsker på kaken.

Kurs

Vi har i over 15 år holdt kurs i dessert, sjokolade og kakebaking for både fagfolk og privatpersoner. Vi holder både deltakende kurs, foredrag og sjokoladesmaking. Vi holder kurs om kaker, desserter, makroner, dekor, sjokolade, m.m. Vi kan også skreddersy kurs etter ønske og behov. Helene og hans stab er av de fremste på sjokolade i Norge. Ta kontakt for å bli med på en sjokoladereise helt utenom det vanlige.

Vi tilbyr kurs og smakinger for grupper fra 6 til 40 personer. Vi går igjennom fremstilling av sjokolade fra kakaobønne til ferdig produkt. Vi smaker på forskjellige råsjokolader og lærer å skille mellom ulike kvaliteter. Til slutt smaker vi på et utvalg konfekt og desserter hvor vi har brukt ulike sjokolader. Kursene holdes til vanlig i våre lokaler i Sjøgata, men vi kan også komme til dere om dere har passende fasiliteter.

Ta kontakt for priser og mer informasjon.

Privacy Policy