Slik bestiller du kake

Er du på utkikk etter en kake til en spesiell anledning, eller ønsker du rett og slett bare å overraske din kjære med en kake til helgen? Uansett anledning, bakerne på Aunegården kafe kan hjelpe deg. Være det seg konfirmasjon, 17-mai, bursdag, bryllup eller noe annet som bør feires. Her kan du lage din egen eller velge fra vårt store utvalg. Kaker som bestilles før kl. 18.00 kan hentes i kafeen i Sjøgata neste dag etter 14.00, eller vi kan sørge for at bakverket blir levert rett hjem til deg eller der du måtte befinne deg. Bestiller du kake fra Aunegården kafe sørger vi for at du har noe helt spesielt å servere gjestene dine. Det gjør vi ved å legge mye omtanke inn i kakene vi baker. Vi er stolte av å bake de beste kakene og leverer alltid 100%. Som skillet over døren sier. «Det umulige klarer vi mens du vent
er. Miraklene tar litt lenge». Våre baker elsker en utfordring så her er det bare fantasien som setter grenser.

Skreddersydde kaker

Hvis du vil kan vi skreddersy kaken etter dine ønsker. Vi hjelper deg å gjøre en spesiell anledning enda mer spesiell. Våre bakere og konditorer har mer enn 60 års erfaring med bakverk og ingen utfordring er for stor.

Franske kaker

Franske nytelser, et lite stykke Frankrike i Tromsø. Helt siden starten i 1996 har Aunegården servert de vakreste franske bakverk og kaker. Helene Karoline som er vår ledestjerne på kjøkkenet er utdannet konditor i Oslo og Paris og har lang fartstid i faget. Hun gikk i lære under Trygve Pedersen ved Holmenkollen bakeri og tilbrakte flere år som konditor ved den velkjente kafe Rustic m`amon i Paris. Franske bakverk har alltid inneholdt mye frukt og oppleves ofte som lettere bakverk enn de tradisjonelle norske kakene. Våre franske kaker kan også bestilles som enkeltstykker eller i mindre konfektstørrelser. Våre konfektkaker brukes ofte ved anledninger der det serveres buffet eller ved samlinger ute i det fri eller på kontoret og konferanser.
Spesifiser i bestillingsskjema hvilken type du måtte ønske.

Norske klassikere

Aunegården kan selvsagt hjelpe deg med de klassiske norske kakene, som er elsket av både lite og stor. På siden “Om våre kaker” kan du se et lite utvalg av våre bestselgere. Alle disse kakene kan selvsagt pyntes til den anledning de skal brukes. Bruk vårt kontaktskjema og spesifiser anledning, bursdag, dåpsdag, konfirmasjon etc. Ønsker du en personlig beskjed skrevet på kaken, benytter du deg av kommentarfeltet under skjemaet.

De syv sorter

Juletradisjonene og julebaksten varierer, men for mange er baking av julekaker eller de syv slagene noe som må gjøres før det blir jul. Det er alltid hyggelig å servere egenproduserte kaker, men la oss være ærlig, de fleste av oss har alt for mye annet å tenke på i julestriden. Aunegården hjelper så gjerne til. Alle våre tradisjonelle julekaker bakes etter de gamle klassiske oppskriftene vi alle kjenne fra da mor og bestemor sto for bakingen. Hva som egentlig er de syv slagene, strides selv de lærde om, men fra gammelt av ble disse regnet som ”de syv”: Sandkaker, pepperkaker, fattigmann, goro, berlinerkranser, krumkaker og serinakaker. På Aunegården er vi opptatt av tradisjoner og holder oss til hva de gamle lærebøkene forteller oss. Vi garantere at våre kaker vil gi deg og dine den samme gode lukten og julefølelsen som vi alle husker fra vår barndom.

Ønsker du andre julekaker enn de syv sorter er det bare å kontakte oss. Vi tar imot bestillinger på julekaker fra 1. November og setter ikke prislappen på kakene før vi ser hvor mange bestillinger vi mottar. På denne måten kan vi sikre alle våre kunder en god jul uten å sprenge banken. I alle fall ikke på småkaker.

Våre julekaker kan bestilles fra 1 November og kan plukkes opp i kafeen i Sjøgata alle dager i uken. Levering er vi behjelpelig med i perioden 1. desember til 23. desember.

Privacy Policy