Bordbestilling

Hos Aunegården restaurant sitter historien dypt i veggene. Bygget har stått på samme plass i Sjøgata i over 200 år, og har betjent folk i Tromsø med mat og varer i alle si tid. Da Aunegården i 1996 ble omgjort til restaurant og kafe, var det viktig for oss å bevare mye av historien til det gamle bygget. Den gamle slaktebenken etter Aunefamilien er fortsatt tilstede og montere fra Chr. Fr. Dreyer kolonial er i dag i bruk som kakeskap i kafeen. Vi har alltid fokusert på lokale råvarer og nordnorske retter i ny drakt. Aunegården er en restaurant for alle anledninger. Være det seg en romantisk aften for to, 60-årslag, konfirmasjoner eller forretninger. Vi kan tilpasse oss de fleste ønsker.

Bordbestilling:

Vår bordbestilling er åpen 24 timer i døgnet, enten via telefon eller via vår hjemmeside. Vi gjør oppmerksom på at det i perioder kan bli krevd avbestillingsgebyr om man ikke møter opp til avtalt tid. Avbestillingsgebyr kan tre i kraft i julebordsesongen, Konfirmasjonsmånedene og enkelte sommermåneder. Informasjon om eventuelle gebyr vil bli gitt ved bestilling.

Allergier:

Ulike allergier er et voksende problem for mange i dag. Langt fra alle kan benytte seg av restauranter i fare for allergiske reaksjoner.Vi på  Aunegården ønsker å gi alle muligheten til å nyte en koselig kveld ute med god mat og drikke, uten at man skal bekymre seg for allergiske reaksjoner. Vi ønsker alle velkommen og kan tilrettelegge for de fleste situasjoner. Om noen i ditt selskap har allergier ber vi dem kontakte restauranten enten via epost eller telefon helst 48 timer før ankomst. Dette vil gi vår kjøkkensjef og hans stab mulighet for å gjøre de endringer i menyen som allergikeren måtte trenger.

Spesielle anledninger:

Aunegården restaurant ønsker å være en restaurant for alle anledninger. Vi kan betjene selskaper fra 12-30 personer i våre private avlukk og ved behov kan man også booke hele første etasje av restauranten. Ved booking av hele etasjen kan vi servere opp til 65 personer i samme selskap. For større arrangementer eller spesielle anledinger er vår egen “Partyfikser” Sommelier Frans C. Bakken behjelpelig med alt fra dekorasjoner, menyer og underholdning. For selskaper over 15 personer krever vi bestilling ikke senere enn 7 dager før man ankommer. Ønsker man at Aunegården skal være behjelpelig med å tilrettelegge for underholdning og dans må man kontakte oss ikke senere enn 4 uker før ankomst.

Julebord:

Julebord og Julelunsjer en flott tradisjon og Aunegården har i over 20 år arrangert julebord for Tromsøs bedrifter og befolkning. Julen er en spesiell tid her på Aunegården, vi pynter det gamle bygget både innvendig og utvendig, og alle våre ansatte har et ekstra stort smil i denne perioden. Julebordene våre bærer preg av hvor i landet vi befinner oss. Alle retter er kortreist og spiller på lag med naturen og de råvarer som høre årstiden til. Vi kan love dere en koselig atmosfære i et historisk bygg og mat av høy kvalitet.

Hver fredag og lørdag i desember byr vi på tradisjonsrik julemat som juletallerken, lutefisk eller pinnekjøtt med tilbehør. Vi har også forretter og desserter som passer anledningen. Kontakt oss for bordbestilling, så sørger vi for egen barnemeny så hele familien kan ringe julen inn sammen.

Hver søndag inviterer vi hele familien til julebuffet fylt med hjemmelaget julemat som sylte, laks, sild, karamellpudding m.m. Vi lager julestemning for liten og stor. Vi serverer vår julebuffet hver søndag i desember (før jul) fra kl 13-17.

Priser: 345 kr for voksen / 195 kr for barn 3-12 år

Forhåndsbestill bord her: bord@aunegarden.no

Privacy Policy