Kontakt oss

Aunegården restaurant og kafe har en lang historie i Tromsø som strekker seg over 200 år. Bygget, som i dag huser restaurant og kafe, har gjennom 200 år med handel forsynt Tromsøs befolkning med mat og essensielle vare gjennom generasjoner. Siden 1996 har Nils Håkon Hansen og Helene Karoline Sokresen drevet restaurant og kafe i det ærverdige bygget.

Daglig leder Nils Håkon Hansen.

Nils Håkon er vår daglig sjef og ledestjerne. Han har lang erfaring fra restaurantdrift i Norge og utlandet. Læretiden som kokk fullført han ved Restaurant Blix i Stavanger. Etter endt læretid jobbet han ved en rekke anerkjente restauranter i både Europa og USA, før han som så mange andre endte opp i vakre Nord-Norge på grunn av kjærligheten. Ved ankomst i Tromsø forelsket han seg videre i de fantastiske råvarene landsdelen har å by på. Etter 4 år som Kjøkkensjef på hotel Skarven overtalte han sin bedre halvdel til å bli med på eventyret Aunegården restaurant.

Nils Håkon er fortsatt å se på kjøkkenet, men hans rolle som daglig leder for en av Tromsøs største restauranten betyr at han stort sett er å finne på kontoret eller ute i møter med leverandører. Nils Håkon kan kontaktes for alle spørsmål som omhandler drift, økonomi, leveranser og ansettelser. Vi anbefaler at man kontakter han via epost, så tar han kontakt så snart det lar seg gjøre.

Driftsleder kafe Aunegården

Vår kafe er det Helene Karoline som styrer. Helene er utdannet konditor og har lang fartstid i faget. Hun gikk i lære under Trygve Pedersen ved Holmenkollen bakeri og tilbrakte flere år som konditor ved den velkjente kafe Rustic m`amon i Paris. Hennes bakverk er viden kjent i Tromsø, og daglig serverer hun og staben de nydeligste brød og kaker til Tromsøs befolkning. Helene Karoline har det hele og fulle ansvar for kafeen vår og kan kontaktes for alle spørsmål som omhandler drift, økonomi, leveranser og ansettelser. Gjelder det bestilling av kaker, ber vi at man benytter kontaktinformasjon man finner på siden “Slik bestiller du kaker”. Helene Karoline er tilgjengelig på telefon Mandag til Lørdag mellom kl. 10.00 og 17.00, og om det ikke haster ber vi om at man kontakter Helene via epost.

Kjøkkensjef Aunegården restaurant

Hans Petter Gjølsrud er vår eminente kjøkkensjef og styrer sin kjøkkenbataljon med en bestemt hånd. Hans Petter har lang fartstid på kjøkkenet og har i tillegg til å jobbet på flere av Skandinavias beste restauranter også rukket å startet tre hele restauranter selv. Alle som en har blitt solgt videre med stor suksess. Det var ikke like enkelt å overtale han til å forlate sin egen restaurant i Fredrikstad, men da Nils Håkon og Helene inviterte han med på båttur utenfor Tromsø og han fikk se med egne øyne hvilke fantastiske naturråvarene våre kommer fra og hvilke eminente produsenter vi har her oppe i Nordens Paris, pakket han kofferten og satte turen straks nordover. Hans Petter har hovedansvaret for alt som har med kjøkkenet på Aunegården å gjøre. Han kan kontaktes for alle spørsmål relatert til innkjøp og utstyr. Han er tilgjengelig pr. Epost og svarer så snart han har tid. Dersom det haster, kan man nå  Hans per telefon hver Mandag til Fredag mellom kl. 12.00 og 15.00

Sommelier

Frans C. Bakken er husets Sommelier. Han har gått skole og læretid i Frankrike og Spania og tross sin unge alder er han å anse som en av Norges fremste Sommelier. Han har flere ganger deltatt i VM og har flere gullmedaljer fra arrangementer verden over. Frans har ansvaret for vår vinkjelleren og kan kontaktes for alle spørsmål angående innkjøp av vin, vedlikehold og utstyr.

Privacy Policy